Peter van Teeffelen

Accountmanager

De werkplek is in rap tempo aan het veranderen door digitalisering. Bij klanten hoor en zie ik de groeiende behoefte om informatie sneller te verwerken en relevante informatie op het juiste moment, in de juiste vorm tot hen beschikking te willen hebben. Het is goed om te kijken welke documenten er in een organisatie rondgaan. Welke interne en externe post wordt nog van bureau naar bureau verplaatst ? Hoeveel kasten met dossiers hebben we eigenlijk ? Hoe gaan we om met onze bonnen en facturen ? Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het digitaliseren van documenten. Het is essentieel dat je goed geïnformeerd wordt over de verschillende mogelijkheden, zodat er een op maat gemaakte oplossing gevonden wordt.

Als accountmanager vind ik het belangrijk om naast mijn klanten staan. De klant steeds beter te begrijpen. Nieuwsgiering naar zijn uitdagingen, begrijpen wat men wil bereiken, een normaal gesprek hebben van persoon tot persoon.

Het mooiste van mijn werk is het iedere dag weer leren. We worden iedere dag weer uitgedaagd door nieuwe technologien, vragen van de klant, concurrentie of andere business gerelateerde zaken.

Bij Ricoh Business Center Amsterdam werken we in de meest bedrijvige provincie en stad van Nederland. De dynamiek die je hier aantreft vind je bijna nergens. We hebben een fantastisch team, zeer divers en gedreven. Geen dag is hetzelfde waardoor het interessant blijft en we elkaar scherp houden.

Als het even kan zit ik in mijn vrije tijd graag op de racefiets. Voor mij de beste manier om even te ontspannen. Ik ben een groot fan van de schrijver Geert Mak. Al vanaf het eerste uur, na het lezen van het mooiste boek over Amsterdam, “een kleine geschiedenis van Amsterdam”. Daarna heb ik al zijn boeken gelezen. Ik heb het voorrecht gehad om hem een keer persoonlijk te ontmoeten. Samen met zijn vrouw was hij op werkvakantie in China, daar kwam ik hem tegen in een klein, schilderachtig Guesthouse, midden op het platteland. Fantastische man met schitterende verhalen. Ik hou van reizen, onderweg zijn. Dat kan ook dichtbij zijn. Mensen ontmoeten. Luisteren naar hun verhaal. Dat is wat mij drijft.

We think global and we act local.