Rikkert Niewold

Accountmanager & Productionprint salesconsultant

Sinds de lente van 2018 heb ik mijzelf mogen verbinden aan Ricoh Business Center, de regionale Mono-brand partner voor uw Ricoh Apparatuur en diensten. Dit prachtige, veelzijdige merk is voorloper op vele vlakken binnen een full service dienstverlening in document & Procesoplossingen en aanjager van nieuwe technieken in de grafische markt.

Ricoh Business Center te Amsterdam is uw local 2 local Full suite service provider. Wij bedienen een grote diversiteit aan midden en klein bedrijven en zijn uniek als meest veelzijdige totaalleverancier van o.a. Managed Print services en gekoppelde ict diensten. U kent ons van de ook van de copiers & printers. Hiernaast zijn wij zeer sterk in werkplekinnovatie, wij koppelen Solutions en devices en zorgen voor optimale processen en workflow-oplossingen. Door het ontzorgen van onze MKB klanten regionaal kunnen wij garant staan voor partnerships en dragen wij in de regio Noord Holland bij aan efficiënt werken, het nieuwe werken en kostenbesparingen.

Als team werken we veel samen, maar onder ons zijn specialisten, naast onze brede basis aan diensten bedien ik als Productionprint specialist grafische ondernemers in NH. Door onze in deze provincie unieke aanpak van 1 regionaal grafisch aanspreekpunt voor; drukkers, copyshops, repro’s en direct mailers, heeft u via mij ook toegang tot een netwerk van winstgevende grafici die door slimme investeringen in Ricoh Pro series & Workflow-oplossingen, groei creëren en die snel na de financiële crisis weer meerwaarde en winst zijn gaan leveren binnen hun onderneming met hun klanten.

Mijn eigen grafische basis komt voort uit een rijke ervaring binnen reprografisch Nederland. Door in een ver verleden vanuit een operator-rol door te groeien naar een verkoopverantwoordelijke rol is vakkennis voor mij meer een hobby dan een vereiste. Ik verplaats mij graag in de vraagstukken en uitdagingen die grafische ondernemingen in de huidige markt ondervinden.

Zo combineer ik dagelijks het beste uit 2 werelden, dit uiteraard vol enthousiasme. Kunnen wij eens afspreken om te zien of ‘wij samen’ ook kunnen zorgen voor tijd- en kostenbesparingen door het leveren van meerwaarde? Daar bent u toch ook dagelijks mee bezig?

Mijn vrije tijd breng ik met net zoveel enthousiasme door met mijn gezin, familie en vrienden. In watersport, tuinieren, koken en dorpsactiviteiten vind ik ontspanning.