Roelof Sasburg

junior financial controller

Afgelopen februari 2019 heb ik mijn studie WO bedrijfseconomie succesvol afgerond en ben ik op zoek naar een leuke, uitdagende en interessante financiële startersfunctie. Omdat ik gedurende mijn studie een commerciële bijbaan had bij een salesorganisatie, gaat mijn bijzondere interesse uit naar een sales georiënteerd bedrijf. Ricoh Business Center zou het perfecte bedrijf kunnen zijn om mijn carrière te starten en waar ik mijn interesse voor de beide vakgebieden kan combineren. Niet in de laatste plaats omdat het bedrijf carrièremogelijkheden biedt, een goede werkgever is en vooruitloopt qua productontwikkeling en duurzaam ondernemen.

Momenteel ben ik werkzaam bij Ricoh Business Center, waar ik verantwoordelijk ben voor het stroomlijnen van de financiële administratie. Het komende half jaar ga ik mij richten op procesoptimalisatie en het voorzien van stuurinformatie gebaseerd op data uit het ERP systeem. Het is mijn overtuiging dat door het analyseren van historische data de processen binnen RBC verder kunnen worden geoptimaliseerd.

Naast mijn werk houd ik van wielrennen en ben ik actief lid van de jeugdafdeling van Rotary waar we ons in groepsverband op allerlei gebieden inzetten voor de maatschappij.