Communicatie op afstand

 

Verbinden en stroomlijnen

Het verbinden van diverse processen binnen afdelingen van een bedrijf op een slimme manier levert efficiënt werken op. Een belangrijk onderdeel bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen is communicatie. Ricoh heeft unieke systemen voor diverse communicatie wensen. Of het nu gaat om communiceren op afstand, in de boardroom of tussen afdelingen. Het moet functioneel, eenvoudig en helder zijn maar wel met de geavanceerde technologie van morgen.

Er zijn vele mogelijkheden en Ricoh adviseert graag over wat het best bij jouw bedrijf past. Een van de unieke systemen is het Ricoh Unified Communication System P3500, dat de iF Design Award heeft gewonnen.

Meer dan een product

Wij leveren niet enkel producten als oplossing, maar kijken naar het totale ecosysteem van je bedrijf. Wij adviseren, leveren het juiste product en zorgen dat het werkt. Van installatie tot implementatie en van begeleiden en trainen van personeel tot het verbeteren van totale bedrijfsproces. Want juist dan levert een communicatie oplossing je meer op. Namelijk tijd, geld, minder reistijd, efficiëntie en ook een kleinere footprint. Zo kun je altijd je core-business voorop stellen. En dat vertaalt zich in productiviteit.

De voordelen op een rij

  • Hoge kwaliteit communicatie
  • Lage investering – grote kosten besparing
  • Tijdsbesparing door minder reistijd en door minder organisatie uren
  • Totaal oplossing; slimme, eenvoudige maatwerk oplossingen van begin tot implementatie
  • Verlaagt je footprint
  • Maakt nieuwe manieren van werken mogelijk, wat de motivatie van het personeel verhoogt en werkgever aantrekkelijker maakt