Digitaal documentbeheer en organisatie

Elk aspect organiseren en beheren van A-Z met Ricoh. Verhoog de productiviteit, verbeter de workflow, breng kosten omlaag, verstevig de veiligheid en wordt flexibeler. Elk Ricoh product is ontworpen om daar aan bij te dragen. Dat is ons vak. Wij nemen in elk bedrijfsproces de documenten en informatiestroom onder de loep en komen met kosten- en tijdbesparende oplossingen die uw werk ook professioneler maken. Online en offline. Van papier tot digitaal.

Ricoh Smart Presenter – digitaal documentbeheer

Papierloos documentbeheer met Ricoh Smart Presenter. Ben je deelnemer aan een vergadering, seminar of workshop dan hoef je geen aantekeningen meer te maken. Presentaties verschijnen automatisch op de laptops en tablets van de deelnemers en zijn (inter)actief; de presentator kan aantekeningen maken in het digitale document die je direct zien terwijl je discussieert en leert. Dit levert grote voordelen op: geen printkosten, geen papier gebruik (goed voor het milieu), maar ook flexibel in het updaten van een versie kort voor gebruik. Daarbij komt dat de beveiliging hoger is dan bij hardcopy presentaties.

Digitale documentbeheer software op een rij

  • Digitaal = geen papier
  • Updates en opmerkingen worden on the spot gedeeld
  • Bewaar presentaties en aantekeningen direct, handig voor de toekomst
  • Na gebruik kun je beschikbaarheid controleren en toegang aanpassen
  • Presentatie direct zichtbaar via Ricoh’s draadloze projectoren (WiFi)

Ricoh Conference Center editie

Beheer de zichtbaarheid van vergaderingen en documenten zodat er voorafgaand geen materiaal kan worden ingezien of gedownload.  Creëer een specifieke webpage die deelnemers toegang verschaft tot informatie wanneer dat wenselijk is.