Ricoh Business Center bekroond tot Ricoh Partner of the Year

‘De beste van Nederland in kwaliteit voor klanten, partners en medewerkers’

Ricoh Business Center bekroond tot Ricoh Partner of the Year

Fantastisch nieuws: Hét Ricoh Business Center is door Ricoh Nederland verkozen tot Partner of the Year in de categorie monobrand resellers. Directeur Marco Verwoert: “Deze award is de kroon op onze inspanningen om altijd de beste kwaliteit te leveren in onze branche. Kwaliteit voor onze klanten, partners én medewerkers.” 

De jury prijsde het team van hét Ricoh Business Center met name voor de focus op kennisoverdracht en de kwaliteit van de dienstverlening. Marco licht toe: “Voor ons team staat het servicen van de klant op één. Wij bouwen aan relaties, zodat we weten wat er speelt bij onze klanten. En hen daardoor jaarrond proactief kunnen adviseren over de actuele bewegingen in de markt rondom slim en efficiënt werken.”

“Klanten proactief adviseren over de actuele bewegingen in de markt”

Kwaliteit voor álle betrokkenen
En Ricoh Business Center gaat daarin nog een stap verder, vertelt Marco: “Bij elke samenwerking besteden we aandacht aan kwaliteit voor álle betrokken partijen. Naast onze klanten zijn dat ook fabrikanten, Ricoh Nederland en onze eigen mensen. ‘Ken je klant, ken je fabrikant, ken je medewerkers’, is waar ik in geloof. Alleen dan kun je 360 graden service bieden.”

“Continu kwaliteit leveren, betekent continu investeren in je mensen”

Bevlogen experts
Het geheime wapen van Ricoh Business Center? Marco: “Onze ervaren, bevlogen experts! We investeren volop in vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Zodat zij hun kennis vergroten, meerwaarde bieden en onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn. We hebben hierdoor de afgelopen jaren echt een kwalitatieve sprong gemaakt. De award bevestigt dat we de juiste keuzes maken: inzetten op aandacht voor klanten én collega’s. Geweldig dat zich dit nu uitbetaalt.”

En… bij de beste van Nederland is het óók het leukst werken!
Wil jij je expertise ook inzetten bij ‘de beste van Nederland’? Kom werken bij hét Ricoh Business Center! En zet je schrap voor gave opdrachten bij toonaangevende klanten. Maak kennis met onze organisatie en ontdek de vacatures op werkenbijricohbusinesscenter.nl.