Wij helpen je verder

Ricoh Business Center is in de regio dé specialist in slimme IT-oplossingen om jouw onderneming te automatiseren. Een partner waar je op kunt bouwen. Ons doel: jouw organisatie laten floreren, door bedrijfsprocessen te optimaliseren en informatie en documenten beter te organiseren en creëren.

Ricoh Business Center: lokaal bedrijf, internationale expertise
Bij Ricoh Business Center zijn wij nauw verbonden aan Ricoh, maar richten we ons met onze regionale kennis en jarenlange ervaring specifiek op Noord-Holland. Dat betekent dat je de kwaliteit en standaarden van Ricoh terugvindt in je eigen regio. We leveren maatwerk, zijn flexibel en spelen in op de wensen en behoeften in jouw organisatie.

Connect! Wij zijn altijd dichtbij
Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam. Midden in de regio Noord-Holland. Onze experts komen ook écht uit deze regio. Dat betekent: persoonlijk advies en snelle, vakkundige service bij jou in de buurt. Wat je wens of vraagstuk ook is, bij Ricoh Business Center vind je altijd de juiste expert voor het beste advies. Daarom: connect! En wees welkom bij Ricoh Business Center.

Werkplek van de toekomst
Bij Ricoh Business Center helpen we je om nóg slimmer te ondernemen. Daarom bevindt ons ‘Ricoh Business Center’ zich in de werkomgeving van de toekomst. Geen gesloten kantoor, maar een moderne plek waar kennis, kunde en mankracht samenkomen. En waar ideeën, wensen en innovaties gaan leven. Kom ook langs en laat je inspireren! Contact Ricoh Business Center.

 

Ontdek de voordelen
Van multifunctionele printers en digitale factuurverwerking tot innovatieve softwareoplossingen. Stroomlijn je informatie en documenten, samen met ons team in Amsterdam. Jouw voordeel:

 • Significante kostenbesparing
  Verbeter je (digitale) workflow met passende soft- en hardware.
 • Hogere productiviteit
  Werk slimmer en effectiever (op afstand), met apparatuur die altijd werkt.
 • Maximaal gemak
  Al onze oplossingen zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik.
 • Tevreden medewerkers
  Perfect werkende apparatuur en software-oplossingen verhogen het werkplezier.

Ricoh, a Digital Services Company

Ricoh Business Center werkt nauw samen met Ricoh. Als Digital Services Company brengt Ricoh organisaties vooruit. Met innovatieve technologieën die professionals optimaal laten werken en samenwerken.

Sinds 1 april 2021 hoort IT-leverancier Avantage bij de Ricoh-familie. Avantage levert IT diensten en solutions. Dit betekent dat we jou kunnen helpen met een veilige en solide infrastructuur, efficiënte en gebruikersvriendelijke (online) service en ondersteuning, en hulp bij de adoptie van innovaties.

Kijk voor meer informatie op: www.ricoh.nl en www.avantage.nl

Kom kennismaken!
Meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op via 020 763 08 40 of backoffice@ricohbusinesscenter.nl. Of vul het contactformulier in, dan hoor je zo snel mogelijk van ons.