020 763 0840
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Let’s get started… Met duurzaam printen!

In 2019 zijn wij bij Ricoh Business Center geïnspireerd geraakt door wat wij voorbij zagen komen in het nieuws. Zoals de klimaatstakingen van Greta Thunberg en het feit dat 2019 het op één na warmste jaar ooit was. Het was ook het jaar van innovatieve duurzame ideeën, zoals eco-fashion, koraaloplossingen en oceaanprullenbakken die plastic filteren uit de zee.

Ook wij denken continue aan het milieu, dat zit in ons DNA. Het continue beperken van ons CO2-voetprint is ons doel! Daarom hebben wij Duurzameprinters.com gelanceerd. Hét extra milieuvriendelijke label van hét Ricoh Business Center. Hier vindt u onze rebuild tweedehandse, duurzame machines. Zo draagt ook u positief bij aan het beperken van de milieulast, voldoet u aantoonbaar aan uw duurzame visie én bespaart u tegelijk kosten. Win-win, toch?

Hoe gaat Duurzameprinters.com te werk?

Tweedehands printers afvoeren naar de stort of laten verstoffen in een opslag? Zonde! Wij hebben dit proces duurzaam verbeterd, waarbij wij met duurzameprinters.com 100% zero-waste zijn. En u dus ook!

Op Duurzameprinters.com vindt u dus secondhand Ricoh multifunctionals, die presteren als nieuw. Deze printers worden volledig vervaardigd van hergebruikte, hoogwaardige MFP-onderdelen waarvan alle data is verwijderd.

Trees for All: Samen voor een beter milieu

En onze duurzame ambitie gaat verder! Sinds januari 2020 werken wij intensief samen met TreesforAll. Deze stichting plant bomen via het 1-2-tree programma en creëert zo bossen in Costa Rica, Bolivia en ook in Nederland. En ook wij doen actief mee. Voor elke printer die Duurzameprinters.com verkoopt, wordt er een boom geplant in een van deze landen. Zo zorgen wij ervoor dat de CO2 uitstoot onze haal-en-breng service volledig wordt gecompenseerd, en kunt u met een gerust hart van onze service gebruik maken!

Duurzameprinters; Ook voor korte termijn!

Ook voor uw korte termijn gebruik is duurzameprinters.com een beter alternatief dan nieuwkoop. Via ons lease pagina kunt u al op korte termijn een printer leasen! Hierbij profiteert u doorlopend van service en onderhoud, zonder grote kapitaalintensieve investering in één keer. Met een printer leasen profiteer je bovendien van de updates en innovaties van Ricoh, zonder grote kapitaalintensieve investering in één keer.

Laten we de printindustrie verduurzamen!

Kortom: laten we gebruikte machines een tweede leven geven vol kwaliteit. En zo de printindustrie verduurzamen. Neem vooral eens een kijkje op Duurzameprinters.com én behaal dit jaar uw duurzaamheidgoals!